STRAND PENTHOUSE MED EGEN POOL - NYT PÅ MARKEDET

BED OM EN SALGSOPSTILLING: gs@bolig-int.dk

BED OM EN FREMVISNING: Tlf: 00 34 635545451

 

stor 3 soveværelser super moderne Frontline strand penthouse med fantastiske terrasser og privat pool..
PRIs: €1,299000

Når du tænker på Costa del Sol, og du virkelig vil slappe af i dit helt eget private strandparadis, så er det her. Ejendommen tilbyder et samlet boligareal på 264m2 med 128m2 indedøre. Der er ikke noget bedre sted på Estepona kystlinjen til underholdning end denne tagterrasse med en betagende udsigt over Middelhavet, Gibraltar og den afrikanske kyst. Beliggende i den bedste placering af hele det prestigefyldte Los Granados Playa på New Golden Mile, er denne unikke penthouse blevet renoveret i sommers med fantastiske og omhyggeligt udvalgte detaljer hele vejen igennem.
I entreen møder du den stilfuld stue og spisestue med åben udsigt, italiensk skabt trappe og en moderne pejs. Til højre har du et unikt og sofistikeret åbent køkken med helt nye Siemens hvidevarer og et amerikansk køleskab med ismaskine. Gulvvarme er installeret i begge badeværelser og i køkkenet. Der er en overflod af naturligt lys i hele ejendommen og udsigt fra alle vinduer. Master bedroom  er på dette niveau, og de 2 gæste soveværelser deler et badeværelse, begge badeværelser total ombygget med luksus armaturer. Når du er på tagterrassen er der ingen grund til at gå ned før sengetid eller for at modtage gæster. Denne enestående tagterrasse har det hele! Privatliv, lounging og spise områder, fuldt udstyret state of the art udendørs køkken og grill, integreret lydsystem, opvarmet pool og bad, badeværelse og soldæk.
Ejerforeningen tilbyder 24 timers vagt service, fitness, 2 swimmingpools, store haver, adgang til stranden og kun en kort gåtur fra fantastiske restauranter. Denne fremragende bolig vil blive efterspurgt og tiltrække opmærksomhed, kontakt os idag for en fremvisning.

Bed om en PDF brochure her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRIS: €1,299.000
SOVEVÆRELSER: 3
BADEVÆRELSER: 2
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Pools

45 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

BED OM EN SALGS OPSTILLING! - gs@bolig-int.dk

 

område i costa del sol

 


Huse og lejligheder i Cabopino til salg her!

 

BED OM EN SALGS OPSTILLING!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien