bolig i marbella på norsk

innovative property

Ejendomsmægler Spanien Costa del Sol

mod og - Vi er specialister i at finde DE BEDSTE boliger og vil hjÆlpe dig med at spare penge. Bed om tvangssalgs-listen her!

I Spanien siden 1989 Vi har hjulpet folk med at købe ejendomme i Spanien på den rigtige måde i mange år. Vores håndplukkede skandinaviske personale har tidligere arbejdet hos virksomheder i toppen af branchen, og har tilsammen mere end 100 års erfaring. Vi har undgået at ansætte aggressive og forhastede salgspersoner i vores firma, og har nul tolerance for uærlighed. Vi mener at vi gennem dialog, samt at lytte til vores klienter og ved at få de bedste ejendomme, kan vi sælge mere.
Ejendomsmægler på Costa del Sol - Innovative Property sl blev grundlagt fra omkring 10 år siden af Gary Stevenson, en dansktalende englænder, som har boet i Spanien, og arbejdet med salg af ejendomme i Spanien siden 1989. I starten med en intention om at hjælpe skandinaviske klienter med at få adgang til beslaglagte ejendomme, som dengang ikke var markedsførte eller arrangeret på en tilgængelig måde. Vi var dengang det første og eneste firma, som brugte udtrykket tvangssalg, hvilket selvfølgelig nu er blevet kopieret, brugt og udnyttet af mange konkurrenter.

Specialister i at finde de bedste boliger. Vi var også det første firma der markedsførte spanske beslaglagte ejendomme til folk fra Skandinavien, og var de eneste som gjorde dette på nettet de først par år gennem den økonomiske krise. Som markedet ændre sig nu i år 2016, hvor bankerne øger priserne, og der skabes nye udviklinger, vil vi være i front af denne nye trend. Vi kan stadig finde gode ejendomme, men udtryk som tvangssalg og røverkøb vil nok forsvinde fra det spanske boligmarked indenfor de næste to år. Gennem stærke forhold med advokater, som arbejder tæt sammen med ni andre forskellige konsulenter, er vi fortsat i stand til at tilbyde ejendomme fra juridiske slagsmål, retssager og dødsbo, som andre firmaer kun kan drømme om at have adgang til. Vær sikker på at du altid for en rundvisning med os, da mange af vores bedste ejendomme og tilbud ikke deles eller kan ses gennem andre firmaer.

Gary ejendomsmægler marbella spanien

Gary Stevenson og Innovative Property S.L

Gary Stevenson er stifter og ejer af Innovative Property. Gary har boet på Costa del Sol de sidste mange, mange år. Gary er ekspert indenfor boligmarkedet og rådgiver dagligt kunder mht. Boligkøb på Costa del Sol. Gary fra England, men har tidligere boet i Danmark og taler foruden engelsk og dansk også svensk, norsk, spansk og lidt tysk. Kontakt Gary gs@bolig-int.dk

Kristina fastighetsmaklare marbella

Kristina

Kristina er en af vores svenske ejendomsmæglere. Kristina er fra Stockholm og har en Master indenfor virksomhedsøkonomi.  Kristina har flere års erfaring, som ejendomsmægler, både indenfor udlejing og salg i Marbella og  Puerto Banus. Kristina er har en glad sjæl og kan hjælpe med at finde din drømmebolig. Kristina taler svensk, engelsk, spansk og italiensk.

 

Isabella dansk ejendomsmægler costa del sol


Isabella

Isabella er en af vores danske ejendomsmæglere. Isabella har boet på Costa del Sol i over 25 år og hun nyder stadig varmen og den spanske kultur. Hun taler dansk, svensk, norsk, engelsk og spansk. Hun elsker at møde nye mennesker og giver altid kunderne en god oplevelse.

Anders dansk ejendomsmægler i spanien malaga

ANDERS PALM

Anders er en af vores danske ejendomsmæglere i Spanien. Han er en detaljens mand, der arbejder hårdt for at finde præcis det man leder efter og er altid klar til at rådgive omkring boligkøb i Spanien. Med sit åbne sind og store gåpåmod, er man altid sikret en god oplevelse og indsigt i Costa del Sol.

beatriz

Beatriz Stevenson

Beatriz står for vores listings afdeling. Hun gør meget ud af, at finde de billigeste og bedste boliger, både fra bankerne og fra private personer. Beatriz er fra Argentina, hvor hun tidligere har arbejdet som advokat, men har siden 2002 boet i Spanien.  Beatriz elsker den andalusiske kultur. Beatriz taler både spansk og engelsk.
Kontakt Beatriz direkte: beatriz@inproperty-spain.com

 


jean


jean castillano


Jean 
er vores franske ejendomsmægler. Han har arbejder for et internationalt norsk firma i mange år og taler dermed flydende norsk. Jean har flere års erfaring på Costa del Sol og har selv investeret i boligmarkedet. Han taler både fransk, norsk, engelsk og spansk. Kontakt Jean direkte:
jc@for-sale-marbella.com

 

Synovve

SYNNØVE CASTELLANO

Synnøve er en del af vores telemarketing team. Hun kommer fra Norge, men har boet i Spanien de sidste mange år. Synnøve har masser af erfaring med boligmarkedet og hun gør sit yderste på at hjælpe vores kunder. Hun bruger fritiden med hendes mand og hund. Synnøve taler norsk, svensk, engelsk, spansk og fransk. spansk.

ester

eszter ZSIKILI

Eszter er vores ungarske ejendsommægler og en del af vores listingsteam. Eszter har boet på Costa del Sol de sidste mange år og elsker den spanske livsstil. Eszter er jævnligt i kontakt med forskellige banker, for at finde de bedste boliger før nogen andre. Eszter taler både ungarsk, engelsk og spansk. Kontakt Eszter direkte:
es@for-sale-marbella.com

 

 

Mike Perry


Mike Perry

Fredrik er en af vores svenske ejendomsmægler. Fredirk har boet i Spanien i mange år og har selv investeret i det spanske boligmarked. Han taler svensk, engelsk og nogle dansk. Fredrik nyder den spanske kultur med

Marijke

Marijke

Marijke  er vores svensk/ hollandske ejendomsmægler. Hun har mange års erfaring på Costa del Sol og gør alt hvad der står i hendes magt, for at finde de bedste boliger på kysten. Marijke taler hollandsk, engelsk, svensk og spansk. Marijke har abejdet indenfor bolig salg i over 10 år

Silvana


SILVANA SIERRA

SIlvana er en af vores spanske talende ejendomsmæglere. Hun er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet indenfor branchen i over 20 år. Hun flyttede til Costa del Sol i 2002, fra Argentina men hendes familie har haft forbindelser til Spanien i over 30år.

 

Rosa


Rosa CARNERErO

Rosa er vores spansk administrationschef. Som arbejder sammen med din advokat og bank og hjælpe dem i bagrundet ved at samle information om boligen lave aftaler til bankens vurderingsfmænd osv. Rosa taler fransk, spansk og engelsk.