Dejlig Ny ejendom på Fuengirola Hills: €205,000

panoramaudsigt over havet og Fuengirola by.

Intet står mellem dig og dine drømme, terrasserne tilbyder panoramaudsigt over havet og Fuengirola by. Vælg mellem lejligheder, penthouses og duplex-penthouse færdig til de højeste standarder. Herunder to parkeringspladser og opbevaringsrum. Arkitektonisk design, brug af nye materialer og den nyeste teknologi i byggeriet er de tre vigtigste søjler i denne pragtfulde projekt af luksuslejligheder. Synonym med livskvalitet - dette i en fremragende beliggenhed og gør projektet skiller sig ud fra resten af ​​bygningerne i det omkringliggende område, så intet at ødelægge udsigten fra solopgang og solnedgang.

Dit nye hjem er beliggende i Urbanisering Torreblanca del Sol. Nær naturparken Las Presas, på 1300 meter fra stranden og kun 800 meter fra togstationen, som har en pendler linje, der forbinder Fuengirola til lufthavnen, High-Speed ​​jernbanen og byen Málaga med sine museer, restauranter og butikker . Alt dette vil give dig mulighed for at nyde din fritid i den bredest mulige måde. Det er en vision om ægte indendørs / udendørs levende - genialt designet og konstrueret, og omhyggeligt udviklet. Gennembrud arkitektoniske fremskridt tillader panoramaudsigt til havet og bugten med glasdøre, der åbner ekstraordinært bredt til at stort set eliminere enhver opdeling mellem indendørs og udendørs

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: LEJLIGHED
PRISER: FRA €205.000
SOVEVÆRELSER: 2
BADEVÆRELSER: 2
Byg Størrelse: 93 m²
Terrasse: 57 m²
EU Gebyrer: € 80 / måned
IBI Gebyrer: € 400 / år

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!