Dejlig lejlighed i Fuengirola: €200,000

Det har en storslået udsigt over havet og kysten

Dejlig lejlighed beliggende i et beboelsesområde i Carvajal Housing boligkompleks i Don Juan. Det har en storslået udsigt over havet og kysten. Gulvet ved siden af ​​alle de tjenester og faciliteter, at byen Fuengirola, Lejlighed meget godt tjent med offentlig transport, tog og har nem adgang til A-7 og N-340 ...

Stor meget solrig lejlighed tilbyder alt udenfor, fordelt i 2 soveværelser med garderobeskabe, 2 badeværelser, stor stue med udgang til den fantastiske terrasse med smuk udsigt over havet, mod syd. køkken fuldt møbleret og udstyret. Har gode egenskaber marmorgulve, central air kulde og varmepumpe, 2 klædeskabe og garage plads inkluderet i prisen! Alt Inden et boligkompleks med store haver og swimming pool. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed !!!!!

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: LEJLIGHED
PRISER: FRA €200.000
SOVEVÆRELSER: 2
BADEVÆRELSER: 2
Byg Størrelse: 110 m²
Terrasse: 30 m²
EU Gebyrer: € 80 / måned
IBI Gebyrer: € 400 / år

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!