god mulighed for at købe en CENTRAL 2 værelses lejlighed i Fuengirola på en fremragende NEDSAT PRIS : €120,000

Beliggende i gåafstand til alle faciliteter, togstationen og stranden.

Lejligheden ligger på 3. sal - på indgangen er der i salen, med køkken til højre med en tilstødende forsyningsområdet og foran den lyse stue og spisestue med store vinduer og døråbning ud til den private solrige terrasse, udsigten er til byen - dejligt at bare se verden gå forbi. De 2 soveværelser er en dobbelt med indbyggede garderobeskabe og familiens badeværelse er udstyret med badekar med bruser vedhæftet fil, W.C, håndvask og bidet. En fremragende investering !! På 3. sal uden elevator. Fantastiske værdi, samfundet gebyr på 30 euro per måned inkluderer vandet også.

Fuengirola ligger kun 25 km vest for Malaga og er let tilgængeligt med bil, bus eller tog, og er et populært turistmål og boligområde. Fuengirola har en befolkning på 75,953 indbyggere med en gennemsnitlig årlig temperatur på 18 grader og en gennemsnitlig årlig nedbørsmængde på 570 mm. De vigtigste årsager til dens popularitet er dens placering og nærhed til feriesteder i Benalmadena og Torremolinos mod øst og resorts i Mijas Costa og Marbella mod vest, lidt over 35 km væk. Det har også 8 km kyststrækning, som er for det meste uafbrudt strande, hvoraf der er 7, det ene er en blå flag strand.

Toget linje forbinder Fuengirola til resorts på den vestlige del af Costa del Sol og Malaga via lufthavnen. Det har også en busstation, hvor busser kører ikke kun omkring Fuengirola, men til Malaga via lufthavnen, Benalmadena og Torremolinos. Der er en god service, der forbinder de resorts mod øst også, idet der i Marbella, Estepona og Algeciras nær Gibraltar undervejs. Have gode transportforbindelser har gjort byen Fuengirola en populær pendler-by, som afspejler i det øgede antal af beboere og turister i nyere tid.

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: LEJLIGHEDER
PRISER: FRA €120.000
SOVEVÆRELSER: 2
BADEVÆRELSER: 1
Byg Størrelse: 60 m²
Terrasse: 5 m²
EF-gebyrer: € 30 / måned
IBI Gebyrer: € 230 / år

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!