LEJLIGHED I MIJAS MED FANTASTISK UDSIGT KUN : €95000

Super belligenhed i centrumet af Mijas Pueblo Spanien

Lejligheden har en stor terrasse og med panoramaudsigt over Middelhavet havet og den gamle kirke i Mijas Pueblo.Lejligheden har et soveværelse. Byen har en vidunderlig atmosfære og denne ejendom har et stort potentiale som feriehjem eller investering på Solkysten.. lejligheder i Mijas by har stor udlejings potentielle og Mijas Pueblo er en af Solkystens største turist attraktioner. Lejligheden ligger i hjertet af Mijas Pueblo, som betyder at den har en super placering for a t nyde alt som der findes i byen.

Mijas ligger kun 25 minutter fra Malaga lufthavn og kun 10 minutter til strandene i Fuengirola. Der er offentlig transport til og fra Mijas by ned til Fuengirola og Marbella og Malaga. Vi har mange andre lejligheder til salg i Mijas Spanien bed om en opdaterede liste.

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: LEJILGHED
PRISER: FRA €95.000
SOVEVÆRELSER: 1
BADEVÆRELSER: 1
BEBYGGET AREAL: FRA 60M2

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@bolig-int.dk

SØG BLANDT FLERE HUNDREDE LEJLIGHEDER TIL SALG I MIJAS HER!

 

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!