Superb luksus lejlighed i Benalmadena. - KUN: €355,000

Med fantastisk panoramaudsigt over havet og kystnære synspunkter.

En af de hurtigste sælgende off planen udvikling nogensinde på Costa Del Sol, bygget til de nye og højeste EU-regler. En fantastisk, luksus, 2 værelses lejlighed, stor sydvestvendt terrasse med panoramaudsigt over havet og Port synspunkter. Denne lejlighed har det hele. Beliggende i El Higueron, et femstjernet gated community med fantastisk hele året rundt faciliteter og 24 timers sikkerhed. På stedet, har du Hilton Double Tree hotel, med indendørs opvarmet pool og uddannelse pool, spa, fitnesscenter og sauna. Et tag top infinity-pool med enestående kystnære udsigt, restauranter og tapas bar.

Tennisbaner, paddle tennisbaner og beach volley boldbaner, plus et unikt internt togsystem transporterer beboerne den korte minutter tur til stranden og kommercielle områder. Dette er hele året rundt lever på sit bedste .. Den luksus lejlighed har to soveværelser og to badeværelser, med gulvvarme i begge badeværelser, fuldt udstyret køkken med Siemens hvidevarer, der fører til et stort åbent stue og da og videre til den ekstra størrelse sydvestvendt terrasse prale fantastisk panoramaudsigt over havet og kystnære synspunkter, og, selvfølgelig, der giver sol til langt ud på aftenen.

De døre, der fører til terrassen er gulv til loft, hvilket gør denne lejlighed lyse, let og fuld af solskin. Underjordisk parkering og opbevaring inkluderet. Stranden er et minut væk og lufthavnen kun 15 minutter væk. Dette er den første lejlighed til at blive tilgængelig siden færdiggørelse i maj 2016 og vil uden tvivl ikke være på markedet længe.

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: Lejligheder
PRISER: FRA €355.000
SOVEVÆRELSER: 2
BADEVÆRELSER: 2
Bygget 80 m²
Grund 0 m²
Terrasa 32 m²
EF-afgifter 648 € / år (54 € / måned)
IBI Gebyrer 300 € / år
Basura Skat € 94 / År
IBI Gebyrer € 546 / år

 

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@bolig-int.dk

 

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!


 

bolig i mijas footer graphic