Total renoveret villa til salg i et af Marbella´s mest eksklusive områder. REF: R3185266 Pris. €2,700,000

 

Beliggenhed! Beliggenhed! Beliggenhed! Betagende total renoveret luksus villa få meter fra stranden, i eksklusive vest Marbella, kun 3 minutters kørsel fra Puerto Banús 

Vi har denne bolig eksklusivt og mange flere luksus villaer i Marbella. Nogle af boligerne er ikke delt med andre ejendomsmæglere, så kom altid direkte til os for at få en liste med de meste interessante villaer.

Hvis du er på udkig efter en villa i Marbella´s mest eksklusive områder, så er denne bolig et besøg værd! Denne villa er fornyeligt renoveret med 5 soveværelser, mange fantastiske design detaljer, beliggenheden i gå afstand til stranden i det super eksklusive Guadalmina Baja, under 3 minutters kørsel fra den kendte marina i Puerto Banús. Eksklusivt område med nationale og internationale skoler tæt på, mulighed for shopping er kun få minutter væk. Villaen har en meget velholdt og smuk have, stor swimmingpool med vandfald, stor terrasse og fantastisk udendørs miljø. Villaen er i to etager med samt kælder med parkering og lift. Alle værelser i villaen er utrolig lyse og rummelige, villaen tilbyder også hjemme biograf, flere lounges, reception, og en imponerende Hall. I de seneste to år har der været enorm efterspørgelse af boliger på Costa Del Sol. Mange ejendomsmæglere slår deres egen rekorder måned efter måned. Der har været stigende interesse fra Franske, Belgiske, Skandinaviske, Schweiziske og Engelske købere. Interessen for de moderne og minimalistisk boliger er på sit højeste, og efterspørgelsen er større end udbuddet.

Ring på telefon: (00 34) 635 545 451

Bed om en PDF brochure her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRIS: €2,700.000
SOVEVÆRELSER: 5
BADEVÆRELSER: 4

Pools

30 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

BED OM EN SALGSOPSTILLING HER! gs@bolig-int.dk

 

 

område i costa del sol

 


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!