Luksuriøse villaer i Marbella på Costa del Sol - REF: INN00067 - Priser starter fra : €1.100,000

Luksus villaer 5min udenfor Marbella

Disse spritnye villaer ligger 5minutters kørsel udenfor Marbella centrum og har dermed formentligt Costa del Sols bedste beliggenhed. Ikke nok med, at man hurtigt kan komme ind til centrum af Marbella, hvor der altid er gang i den med fest og farver, har man med denne beliggenhed fred og ro til at slappe af og nyde livet.

Blot 10 minutters kørsel væk fra disse villaer og lige ved siden af Marbella, finder man Puerto Banus, som er den verdensberømte lystbåde havn, hvor man har rig mulighed for at se røde ferrarier, design butikker og eksklusive restauranter. Hvis man er heldig, kan man sågar også støde på kendte musikere og skuespillere.

Er man til sol, strand og vand, har man flotte lange sandstrande og det kendte Funny Beach, næsten lige udenfor ens hoveddør. Herudover er man omringet af flotte, grønne golfbaner, som byder på masser af udfordringer for den nye golfer, men også for den professionelle golfer.

Disse villaer er sprit nye og bliver bygget i højeste og bedste kvalitet. De vil alle blive udført i et moderne og tidsløst design. Villaerne bliver bygget med henholdsvis 3 og 4 soveværelser, samt 3 og 4 badeværelser. Man har mulighed for at vælge mellem flere forskellige designs til køkken og stue, hvilket betyder, at man bl.a. kan vælge mellem et lukket køkken, delvist åbent koncept eller et fuldstændig åbent koncept.

Alle villaer bliver bygget med store vinduer, som vil bringe masser af naturligt lys ind, store soveværelser og terrasser med masser af plads. Derudover hører der have og pool til.

gs@bolig-int.dk

BROCHURE
PLOTS
plantegning PINO 3 BAR køkken
plantegning PINO 3 CENTRAL køkken
plantegning PINO 3 åben køkken
plantegning PINO 4 åben køkken

fakta:

BOLIGTYPE: VILLAER
PRISER: FRA €1.100.000
SOVEVÆRELSER: 3, 4
BADEVÆRELSER: 3,4
BEBYGGET AREAL: FRA 206M2
TERRASSE: FRA 75M2
KATEGORI: LUKSUS

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!

Links
Köpa hus i spanien
köpa hus Costa del Sol
köpa lägenhet i marbella
marbella
property for sale marbella
hus i spanien
house for sale marbella
köpa bostad på costa del sol
bostad i spanien
bolig i spanien
bolig på costa del sol
bolig costa del sol
Bolig Marbella
VIDEO FILM AF ANDALUCIA
VIDEO FILM AF PUERTO BANUS
VIDEO FILM AF MALAGA
BENALMADENA - MIJAS - MARBELLA - ESTEPONA

INNOVATIVE PROPERTY S.L.
Registered Real Estate Agents
Registeret Ejendomsmægler
Inscrita en el registro Mercantil de Malaga tomo 4298 Libro 3208 Folio 16 Hoja No MA-91172 

 

QUALIFIED INT. FINANCIAL PLANNER UK International Financial Planning Certificate. Chartered Institute of Insurance United Kingdom.