villa i Calahonda.

Ikke delt med andre mægler kom direkte.

Fantastisk moderne luksus villa på en stor hjørne grund i det smukke Calahonda med gå afstand til strand, supermarked og restauranter.

NY Pris: €589.000

Spørg efter ligende ejendomme ( mange er ikke på vores hjemmeside )

Denne villa har netop gennemgået er total renovering i høj standart og moderne stil, perfekt til at nyde det spanske klima i den store have med forskellige træer som gør at der også er mulighed for skygge på de forskellige terrasser i de varmeste måneder.
Det fantastiske udendørs miljø fuldendes med den helt nye swimming pool.
Villaen byde på nyt hvidt kvalitets køkken med Simens hvidevarer, nye badeværelser, nyt aircondition system og selvfølgelig helt nyt El og VVS i hele huset.
Beliggende i roligt område.
En af de vigtigste ting for købere af bolig i Spanien er at forbinde de udendøres og indendøres områder med store vinduer og en god stor terrasse, hvor man kan sidde og nyde udendørslivet og slappe af i det fantastiske klima som Costa Del Sol har at tilbyde. I de seneste to år har der været enorm efterspørgelse af boliger på Costa Del Sol.

Mange ejendomsmæglere slår deres egen rekorder måned efter måned. Der har været stigende interesse fra Franske, Belgiske, Skandinaviske, Schweiziske og Engelske købere. Interessen for de moderne og minimalistisk boliger er på sit højeste, og efterspørgelsen er større end udbuddet. 

I de seneste to år har der været enorm efterspørgelse af boliger på Costa Del Sol. Mange ejendomsmæglere slår deres egen rekorder måned efter måned. Der har været stigende interesse fra Franske, Belgiske, Skandinaviske, Schweiziske og Engelske købere. Interessen for de moderne og minimalistisk boliger er på sit højeste, og efterspørgelsen er større end udbuddet. 


Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRISER: €589.000
SOVEVÆRELSER: 4
BADEVÆRELSER: 3
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Egen Pool

30 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol

hent salgsopstilling


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!