moderne VILLA I NÆRHEDEN Af ELVIRIA MArbella TIL SALG


Ref: R3258025

Moderne, lys og rummelig villa med 4 soveværelser på en stor grund i rolige omgivelser. Pris: €995,000

Spørg efter ligende ejendomme ( mange er ikke på vores hjemmeside )

Vi har nøglerne på vores kontor så vi kan fremvise med kort varsel.

En super moderne og unik villa til salg i privilegeret højt liggende position, i et roligt og eksklusivt område kun få minutters kørsel fra de gode strande og andre faciliteter i Elviria. Denne individuelle designet villa er beliggende i et område med boliger i samme høje standart og fantastisk panorama udsigt.

Den er virkelig et besøg værd for folk som leder efter en moderne villa i Marbella området. Den her er kun en af mange eksklusive villaer vi har til salg, kontakt os for en liste med de bedste villaer.

En af de vigtigste ting for købere af bolig i Spanien er at forbinde de udendøres og indendøres områder med store vinduer og en god stor terrasse, hvor man kan sidde og nyde udendørslivet og slappe af i det fantastiske klima som Costa Del Sol har at tilbyde.

I de seneste to år har der været enorm efterspørgelse af boliger på Costa Del Sol. Mange ejendomsmæglere slår deres egen rekorder måned efter måned. Der har været stigende interesse fra Franske, Belgiske, Skandinaviske, Schweiziske og Engelske købere. Interessen for de moderne og minimalistisk boliger er på sit højeste, og efterspørgelsen er større end udbuddet. 


Bed om en PDF salgsopstilling her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRISER: €995.000
SOVEVÆRELSER: 4
BADEVÆRELSER: 4
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Egen Pool

35 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol  


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!