NYE HUSE I FUENGIROLA TIL SALG

HAVUDSIGT - 4 minutters gang til stranden Priser NU: €335000+

REF. F-BO-280

NYE MODERNE huse TIL INTRODUKTIONS PRISER I DAG SUPER BOLIG INVESTERING i SPANIEN

Nyligt bygget rækkehuse i elegant og moderne design med gode hav udsigter og kun 3 minutters gang fra strand fra kun € 280.000 - (€335000 2019)

Rækkehuse med 3 soveværelser i elegant og moderne design med

Rækkehusene er i et stille kvarter med gå afstand til et butiks centre og den livlige by Fuengirola. Costa del Sol’s fantastiske strande er også i gå afstand som gør denne populære destination et sted hvor det er muligt at nyde alle aspekter af livet og en’s ferie.
Det sikre kompleks har en variation af onsite faciliteter og er en god base hvorfra man kan udforske kysten med Marbella og den glamourøse Puerto Banus som kun er 20 minutter væk samt Malaga Lufthavn og den kulturelle by Malaga som kun er 15 minutter væk.

Rækkehusene har 2 etager med åbne livsrum på første etage med højt til loft og vinduer fra gulv- til-loft.Udgang til terrassen og haven som er sydvest vendt. På anden etage er der 3 soveværelser med terrasse samt tag terrasse med skønne hav udsigter. Privat parkering. Fælles pool areal med tropisk have og et gym.

En af de største ønsker som den nye køber har når han eller hun køber ejendomme i Spanien er at være i stand til at bringe de udendørs og indendørs arealer sammen ved hjælp af store vinduer og store terrasser med masser af plads, hvor man kan nyde udendørs livet, slappe af og i det hele taget drage fordel af det fantastiske klima som Costa del Sol tilbyder året rundt.

I de sidste to år har der været, endnu engang, en utrolig stor efterspørgsel på ejendomme på Costa del Sol. Mange ejendomsmæglere har slået deres egne personlige rekorder måned efter måned. Med stor interesse fra Frankrig, Belgien, Skandinavien, Schweiz og England samtidig med køberer fra lande længere væk.
Efterspørgslen på ultra moderne, minimalistiske ejendomme har været størst med efterspørgslen værende meget større end det aktuelle udbud hvilket har fået bygherrer og arkitekter til at starte med at bygge små super moderne lejlighedskomplekser med luksus lejligheder med sol energi system, som skifter luften i løbet af dagen og med isolering som aldrig før er set på Costa del Sol.

 

 

Ring på telefon: (00 34) 635 545 451 E-mail: gs@inproperty-spain.com


Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRISER: €335000 + (2019)
SOVEVÆRELSER: 3
BADEVÆRELSER: 3
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

 

15 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

SUPER INVESTERINGS MULIGHED!

 

område i costa del sol  

Søg huse til salg i Fuengirola her!

Søg bolig til salg i Fuengirola her!


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

 

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!