KUN 5 penthouse LEJLIGHEDER TILBAGE €135000 

For at arrangere en visning af disse ejendomme, ring til os nu, eller send en e-mail:

Tlf: 00 34 635545451

gs@bolig-int.dk

 

PENTHOUSE lejligheder med 2 soveværelser og massere af værdi for pegene. Tæt på golf, strand og shops. Rummelige 2 værelses lejligheder og penthouses.

Kun 5 penthouses tilbage. Priser fra €135000 Nov 2018.

Spørg for en liste med lignende produkter ( mange er ikke på vores hjemmeside).

Et nyt projekt med renoveret lejligheder/penthouses bestående af 2 bygninger med et fantastisk pool område i midten, og velholdt have. Komplekset er beliggende i et roligt område vest for Estepona, tæt på lokale butikker og kun få meter fra stranden og et utal af golfbaner lige om hjørnet. Dette kompleks ville være ideelt for alle som leder efter sol, strand, sjov og massere af golf med første klasses faciliteter. Få minutters kørsel til Estepona lystbådhavn og centrum.
Estepona har de seneste år gennemgået en udvikling som gør den til en top klasse ferie destination med moderne luksus boliger, kombineret med god infrastruktur gør Estepona til en af de mest veletablerede destinationer på Costa del Sol. Lejlighederne er bygget med marmor gulve i alle rum, store sol terrasser. Stue lejlighederne har direkte udgang til privat have. Penthouses har store tag terrasser med pergola, samt en spektakulær udsigt over middelhavet med nord Afrikas kyst og Gibraltar i baggrunden.

Estepona har virkelig noget at tilbyde alle som ønsker at købe ejendom i det spanske, om det er udelukket er ferie bolig eller det er med henblik på investering.

2. soveværelser lejligheder fra: €112,000

2. soveværelser penthouse fra: €135,000 .gs@bolig-int.dk

detaljer

HURTIGE fakta:

2 SOVEVÆRELSER PRISIR FRA € 112.000

2 SOVEVÆRELSER PENTHOUSE PRISIR FRA € 135.000

UDSIGT: Hav

Afstand til lufthavn:50 minutter.

INNOVATIVE PROPERTY har mange boliger som ikke deles med andre ejendomsmægler og som ikke findes på den her webside kontakte os altid direkte. gs@bolig-int.dk


område

Søg lejligheder i Estepona til Salg her!

Søg nye lejligheder til salg i Malaga Spanien her!

 

nye lejligheder i la cala

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!