PENTHOUSE flot placering - vidunderlig udsigt over havet KUN : €106,000

Denne 1-værelses penthouse ligger på bakken side af Fuengirola i Castillo området. 1 minut til fods til en af ​​de bedste restauranter i Fuengirola.

10 minutters gang til stranden. 5 minutters gang af Miramar indkøbscenter. Og stadig har du en helt roligt område med en vidunderlig udsigt. Terrassen har ca. 1 meter dækket - resten er alle åbne. Sol hele dagen. Køkkenet har en åbning med en morgenmad bar, så du kan nyde den smukke udsigt mens madlavning. Ejeren har lagt i en ren-vand-system, så du kan drikke vand direkte fra den ekstra hanen i køkkenet. Opholdsstuen tager dig direkte til terrasse på ca 30 m2. Dette er en et-niveau penthouse!

Soveværelset er en almindelig størrelse med indbyggede skabe.

Badeværelset har en walk-in bruser, et toilet, et bidet, håndvask med møbler og et vindue. Samfundet som sådan har en dejlig atmosfære med en bred vifte af nationaliteter. Nabo er spansk til den ene side og britisk til den anden side. Samfundet som sådan er behov for nogle vedligeholdelse, som afventer at komme til penthouse fra parkeringspladsen, skal du gå et niveau op af trapper. Ingen elevator i bygningen. For at komme til den pulje, du skal gå 3 niveauer af trapper.

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: PENTHOUSE
PRISER: FRA €106.000
SOVEVÆRELSER: 1
BADEVÆRELSER: 1
Byg Størrelse: 39 m²
Terrasse: 32 m² EU
Gebyrer: € 59 / måned IBI
Gebyrer: € 172 / år

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!