Fantastisk investerings mulighed FRA BANKEN - TVANGSSALG

PRIS:  SOLGT  -      KONTAKTE OS NU! VI HAR FLERE!

En fantastisk villa FRA bANK til yderst fordelagtig pris!

Spørg efter ligende ejendomme ( mange er ikke på vores hjemmeside )

Vi har nøglerne på vores kontor så vi kan fremvise med kort varsel.

Villa med privat have og pool. Ejendommen har brug for en kærlighånd som maling, nyt køkken, og lidt havearbejde. Banken modtager bud på ejendommen frem til 03/01/2019 dog minimum €350.000.
Vi estimere at denne villa kræver at man bruger ca. €35.000 til renovering, med den rigtige styling ville denne ejendom kunne udbydes til omkring €750.000.
Vi forventer at det vidende bud ville komme til at ligge lige under eller over €400.000. Reserva del Higueron har et fantastisk sportscenter og spa på det 5-stjernet Hilton hotel. Området er meget prestigefyldt og tæt på strand og indkøb samt lufthavn. 

For mere information kontakt Innovative Property, vi har også mange andre eksklusive ejendomme som vi ikke deler med andre mæglere. 

I de seneste to år har der været enorm efterspørgelse af boliger på Costa Del Sol. Mange ejendomsmæglere slår deres egen rekorder måned efter måned. Der har været stigende interesse fra Franske, Belgiske, Skandinaviske, Schweiziske og Engelske købere. Interessen for de moderne og minimalistisk boliger er på sit højeste, og efterspørgelsen er større end udbuddet. 


Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRIS:  SOLGT  kontakte os for en opdaterede liste over banksalg i Spanien
SOVEVÆRELSER: 3
BADEVÆRELSER: 2
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Egen Pool

15 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

BED OM EN SALGSOPSTILLING: gs@bolig-int.dk

 

 

område i costa del sol

hent salgsopstilling


KONTAKT OS NU OG FÅ EN SALGSOPSTILLING

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!