Bolig Torrequebrada Benalmadena Malaga

 

Vi har mange lejligheder og rækkehus til salg i Torrequebrada Benalmadena. Torrequebrada er uden tvil den pæn del af Benalmadena, det er klart at man kan finde nogle luksus lejligheder i Benalmadena havn og i andre dele af Benalmadena, men generalt hvis man ville have en hoj standard i flotte omgivelser skal man i hvert fald kigge lidt rundt i Torrquebrada og de skulle være nemt at finde en lejlighed i Torrequebrada af hoj kvalitet til en god pris.

 

Bolig i Torrequebrada Benalmadena

I den nyere del af Torrequbrada som kaldes Nueva Torrequbrada her er der været bygget temlig meget i de sidste 10 år og i nogle områder har de byggetfor mange lejligheder af dårligere kvalitet.

 

Vi har mange lejligheder i Torrequebrada, rækkehuse i Torrquebrada og villas hvis du er på udkig efter bolig i spanien i Torrequebrada kan du registrere dig hos hos og vi kan sende en tvangssalgs liste og give adgang til en af to store bolig databaser som vi har online.

Bed om tvangssalg liste her!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For yderligere informationer og spørgsmål vedr. denne bolig venligst kontakt os på:

Dansk Talende Ejendomsmægler i Torrequebrada

Tlf.: +34 635545451

info@bolig-int.dk

 

 

 

 

Denne webside handler om det folgende:bolig torrequebrada spanien, ejendom torrequebrada, lejligheder torrequebrada, lejlighed til salg torrequebrada, bolig torrequebrada benalmadena, bolig til salg i torrequebrada, ejendom til salg i torrequebrada, rækkehus torrrequbrada, rækkehus til salg benalmadena costa, rækkehus benalmadena, torrequebrada golf, lejligheder torrequebrada golf, ejendom torrequebrada golf, bolig i torrequebrada golf, finca doña maria, bolig finca doña maria, lejligheder finca doña maria, penthouse finca doña maria, til salg finca doña maria, lejlighet torrequebrada