Her er der tale om en høj kvalitets strand villa til salg i Marbella: €895000

Her er der tale om en høj kvalitets strand villa til salg i Marbella.

Huset ligger på grænsen af Artola og Cabopino, med kun et par minutters gang til stranden i Cabopino og den berømte Cabopino Port.

Huset har en attraktiv pool der kun kræver en lille smule vedligeholdelse og et have område. Derudover indeholder huset en aflåselig garage, 4 soveværelser, 3 badeværelser og et stort køkken. Huset har også store terrasser på både stueetagen og alsoo på første salen. Cabopino er et meget attraktivt område i East Marbella, kendt for at have nogle af de vildeste strande nær Marbella. Centrum af Marbella og Fuengirola er omkring 15 minutters kørsel enten syd vest eller nord øst fra Cabopino.

Ejendommen er omkring 35 minutters kørsel fra Malaga lufthavn i bil. Dette område er meget godt for fremtidige ejere der ønsker at leve på Costa del Sol, men også fremragende for sommerhusudlejning da dette område har en meget høj leje efterspørgsel i sommeren og egenskaberne generelt for udlejning er perfekte. Cabopino Golf og også golf fra Elviria og Mijas Costa er blot et par minutter væk.Call us for a viewing!

gs@bolig-int.dk

Bolig type: villa
Soveværelser:4
Bad: 3
Grund; 600m2
Bolig storrelse: omkring 250m2
Afstand til havet: 5 minutters gang
Afstand til Malaga Lufthaven: 40 minutter med bil

Pris: €895000

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

hent salgsopstilling