Villa fra banken til salg i Benalmadena - Fantastisk investerings mulighed. - Op til 95% finansering. - SOLGT Nov 2018

 

MANGE AF VORES BEDSTE BOLIGER ER IKKE DELT MED ANDRE MÆGLER KONTAKTE OS ALTID DIREKTE!   gs@bolig-int.dk


BED OM EN BOLIGLISTE MED ANDRE VILLAER!

Fantastisk investerings mulighed, villa egnet til renovering i et attraktivt område tæt på Benalmadena. Pris: €252,000

Spørg efter ligende ejendomme ( mange er ikke på vores hjemmeside ) gs@bolig-int.dk

Vi har nøglerne på vores kontor så vi kan fremvise med kort varsel.

Fantastisk investerings mulighed, villa egnet til renovering i et attraktivt område tæt på Benalmadena. Denne villa er netop kommet på markedet fra en spansk bank, som håber at få mindst €252000.
De første 30 dage vil banken modtage bud samt tilbyde op til 95% finansering også til ikke fastboende. Boligen er en ideel som investering for folk som leder efter boliger at renovere til eget behov eller med henblik på videre salg. Innovative Property har altid været eksperter i at få de bedste boliger fra bankerne på hele Costa del Sol, men det bliver efterhånden mere besværligt at finde de gode tilbud fra banken eftersom priserne på villaer stiger meget konstant i øjeblikket.

Kontakt os direkte for mere information da vi ikke deler vores banks salg samt andre eksklusive og attraktive tilbud med andre mæglere.

En af de vigtigste ting for købere af bolig i Spanien er at forbinde de udendøres og indendøres områder med store vinduer og en god stor terrasse, hvor man kan sidde og nyde udendørslivet og slappe af i det fantastiske klima som Costa Del Sol har at tilbyde.

I de seneste to år har der været enorm efterspørgelse af boliger på Costa Del Sol. Mange ejendomsmæglere slår deres egen rekorder måned efter måned. Der har været stigende interesse fra Franske, Belgiske, Skandinaviske, Schweiziske og Engelske købere. Interessen for de moderne og minimalistisk boliger er på sit højeste, og efterspørgelsen er større end udbuddet. 


Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

PRISER: €252.000
SOVEVÆRELSER: 4
BADEVÆRELSER: 3
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Privat Pool

15 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol  


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.