En fantastisk villa til salg kun en kort gåtur fra den berømte havn og nogle fantastiske strande. Denne 4 værelses villa er et must see ejendom for alle på udkig efter en villa i Cabopino. Pris: 599.000 €

Villa til salg i Cabopino Lige nedsat stranden side: € 599.000

En høj kvalitet villa havudsigts Cabopino

Dette er en høj kvalitet strand side villa til salg i Marbella. Huset ligger på grænsen af ​​Artola og Cabopino kun et par minutters gang til stranden i Cabopino og den berømte Cabpoino Port.

Huset har en attraktiv lav vedligeholdelse pool og haveområde. Det har en aflåselig garage, 4 soveværelser, 3 badeværelser og et stort køkken. Huset har også store terrasser på både stueetagen og også på første sal. Cabopino er et meget attraktivt område i East Marbella knwon for at have nogle af de beast strande nær Marbella. Centrum af Marbella og Fuengirola er omkring 15 minutters kørsel enten syd vest eller nord øst fra Cabopino.

Ejendommen er omkring 35 minutters kørsel fra Malaga lufthavn i bil. Dette område er meget godt for ejerne ønsker at leve på Costa del Sol, men også fremragende for sommerhusudlejning, og dette område har en meget høj leje efterspørgsel i sommeren og egenskaberne generelt udleje meget godt.

Cabopino Golf og også golf fra Elviria og Mijas Costa er blot et par minutter væk.

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: Villa
PRISER: FRA €599.000
SOVEVÆRELSER: 4
BADEVÆRELSER: 3
Bygget 160 m²
Grund 0 m²
Terrasa 50 m²

 

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@bolig-int.dk

 

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!


 

bolig i mijas footer graphic