bolig i marbella på norsk

innovative property

Nye lejligheder Costa del Sol Spanien

NYE LEJLIGHEDER OG BOLIGPROJEKTER SPANIEN OG COSTA DEL sol

Det er oftest en stor beslutning at investere i en bolig i Spanien. Derfor er det altafgørende at vælge den rette samarbejdspartner, som står ved din side gennem hele processen, også ved et evt gensalg. Innovative Property SI. er din tryghed ved køb af bolig i Spanien. Vi er din statsautoriserede ejendomsmægler i Spanien, som har har eksisteret i over 10 år, takket være vores tilfredse kunder. Vores erfarne teamleder er Gary Stevenson, som siden 1989 har hjulpet danskere med at finde drømmehjemmet i Spanien. Vi taler dansk og samarbejder med dansktalende advokater og långivere, herunder Nykredit. Vi ejer desuden vores kontorlokaler, hvilket er en garanti for, at vi er seriøse og har slået rod på adressen. Vi sælger kun legale boligprojekter, der er dækket af bankgarantier, forsikringer og licenser. Du kan trygt stole på os både før, under og efter købet af din bolig i Spanien.

Vi anbefaler at du tager på en besigtigelsestur, så du får et førstehåndsindtryk af både de aktuelle boliger, lokalområderne og ikke mindst af os. Vi fremviser alle de boligprojekter, der passer dine ønsker, behov og pengepung og arbejder hårdt på sikre dig drømmehjemmet til den bedste pris. Herunder viser vi dig de nyeste boligprojekter, som endnu ikke er sat til salg online.

På denne side kan du se et udvalg  af både de færdigbyggede boligprojekter, samt boligprojekter, som stadig er i planlægningsfasen. De planlagte boligprojekter repræsenterer både en god investeringsmulighed og muligheden for at få fat i en helt unik bolig, som endnu ikke udbydes på det færdigbyggede boligmarked.

OVER 200 NYE PROJEKTER I SPANIEN MALAGA - VI KAN HJÆLPE DIG KØBE UDEN RISIKO MED BANK GARANTI OG FORSIKRING

 

 

nye lejligheder i spanien

LEJLIGHEDER I SPANIEN MARBELLA LA MAIRENA

Dette er et færdigbygget kompleks beliggende i et afslappende og eksklusivt område.. Antallet af luksuslejligheder herunder penthouses til salg i dette kompleks er begrænset. Område La Mariena tæt ved Elviria.
Indflytningsklar / 2 eller 3 soveværelser / Lejligheder og penthouses / Afslappende miljø

Priser fra €270000

MERE INFO HER!

 

nye luksus lejligheder marbella

MODERNE NYE LEJLIGHEDER I MARBELLA KUN 3 TILBAGE

Super lejligheder i moderne minimalistisk design beliggende i fantastiske Cabopino i den østlige del af Marbella. I dette område finder du de bedste strande og en skøn marina med masser af restauranter at vælge i mellem. Cabopino har nogle af de bedste strander i Marbella. Lejlighederne er indrettet med enten 2 eller 3 soveværelser.

Priser fra : €295000

MERE INFO HER!

 

nye villaer til salg i spanien

nye VILLAer TIL SALG MALAGA FANTASTISKE PRISER

Fantastisk boligprojekt bestående af moderne villaer udført efter en høj byggestandard beliggende i området, der populært kaldes New Golden Mile. Dette område ligger mellem Puerto Banus and Estepona og tæt på en golfbane. dette projekt repræsenterer en rigtig god investeringsmulighed ved køb af bolig i Spanien.Moderne villaer / Tæt på golfbane / Lave priser / Tæt på Laguna Beach

Priser fra: €480000

MERE INFO HER!

 

nye lejligheder i fuengirola spanien

NYE LEJLIGHEDER I FUENGIROLA MALAGA

Dette er et boligprojekt bestående af super moderne lejligheder i Torreblanca på kanten af Fuengirola. I dette område har vi endnu flere spændende boligprojekter, som endnu ikke er vist på hjemmesiden, men som vi gerne fremviser, når vi mødes.
Moderne lejligheder i Fuengirola / Fantastiske udsigter / Tæt på Torreblanca togstation. Køb lejlighed i Fuengirola

Priser fra: €199000

MERE INFO HER!

 

nye ejendomme marbella

GOLF LEJLIGHEDER I MARBELLA TÆT VED PUERTO BANUS

Dette er super luksuslejligheder med 3 soveværelser. Lejlighederne har en fantastisk udsigt ud over havet, kysten og golfområdet og beliggende kun ti minutters kørsel fra Puerto Banus og ike langt fra Benahavis og Los Arqueros Golf
3 soveværelser / Moderne stil / Tæt på Puerto Banus / Fantastiske udsigter

Priser fra €345000

MERE INFO HER!

køb lejligheder malaga

LUKSUS STRANDLEJLIGHEDER I MALAGA ESTPEONA

Sjældent udbudt boligprojekt bestående af strandlejligheder i super moderne design og direkte adgang til strand og hav. Da boligprojektet bygges på en meget sjælden strandgrund og har en udsøgt byggestandard, vil dette projekt have et meget højt investerings-potentiale ved køb af bolig i Spanien.
2 - 4 soveværelser / Strandlejligheder på Costa del Sol

Priser fra: €470000

MERE INFO HER!

nye villaer costa del sol

MODERN VILLAER I SPANIEN LA CALA

Disse 16 skønne villaer i moderne minimalistisk arkitektur, er bygget i et lukket område med privat vej og egen port, hvilket giver en forhøjet sikkerhed og tryghed. Kun 2 af villaerne har 4 soveværelser, de resterende har 3. Fra villaerne er der en fantastisk panoramisk havudsigt og gåafstand til stranden og butikker.
3 - 4 soveværelser / La Cala / havudsigt

Priser fra €875000

MERE INFO HER!.

nye lejligheder i marbella til salg

MODERN LEJLIGHEDER TIL SALG I MARBELLA

Høj kvalitet uper moderne lejligheder og penthouses beliggende i den østlige del af Marbella på bjergsiden, hævet over byen med en fantastisk panoramisk havudsigt. Du kan vælge mellem 2 eller 3 soveværelser.
2 - 3 soveværelser / Lejligheder og penthouses / Panoramisk havudsigt / Moderne stil

Priser fra €190000

MERE INFO HER!

 

villaer i benalmadena spanien

NYE VILLAER I MALAGA BENALMADENA

Her har du nu muligheden for at få fat i en usædvanlig villa, som ligger på bjergsiden i Benalmadena med en fantastisk panoramisk udsigt over havet og kysten og som samtidig er udstyret med de bekvemmeligheder, som et moderne lejlighedskompleks kan tilbyde.

Priser fra €480000

MERE INFO HER!

 

nye huse til salg i costa del sol

GOLF HUSE COSTA DEL SOL I LA CALA

Dejligt boligprojekt bestående af moderne rækkehuse med en udsøgt beliggenhed i golfområdet nogle minutter fra den lille charmerende fiskerby La Cala med masser af gode restauranter, butikker og barer.
Moderne rækkehuse / Byggeprojekt på Costa del Sol / 3 soveværelser / Lave priser/ Golfområde

Priser fra €275000

MERE INFO HER!

 

nye bolig projekter spanien

NYE LEJLIGHEDER I SPANIEN TIL SALG - LA CALA

Dette er nogle af de bedst sælgende lejligheder i sidste halvdel af  2017, hvor næste salgsfase netop er åbnet op. Fuldstændig fantastisk kvalitet, gode faciliteter og gode priser. Godt investeringspotentiale i La Cala.
Lejligheder og penthouses / 2 - 4 soveværelser / Investeringspotentiale.

Priser fra €231000

MERE INFO HER!

 

nye projekter i spanien

NYE BOLIGER I SPANIEN I LA CALA - MALAGA

Super moderne lejligheder og penthouses med gåafstand til alt, beliggende i det spændende område La Cala med kun få minutters kørsel til Fuengirola og Marbella.
Super moderne design / Byggeprojekt i La Cala

Priser fra €279000

MERE INFO HER!

 

 

nye boliger i sydspanien

NYE VILLAER VÆLGE MELLEM 5 DESIGNS og 30 grunde

I samarbejde med en anerkendt arkitekt, som har designet 5 skønne luksusvillaer, kan vi nu tilbyde dig muligheden for at sætte dit eget præg på dit drømmehjem til en rimelig pris. Du vælger din foretrukne grund blandt vores portefølje af 30 velbeliggende byggegrunde,

Priser fra €389000

MERE INFO HER!

 

super moderne villaer spanien

SUPER MODERN NEW VILLAS IN BENAHAVIS

Villaer i super moderne minimalistisk design beliggende i Benahavis, kun 10 minutters kørsel fra Puerto Banus. Villaerne er bygget med 4 eller 5 soveværelser.
Moderne minimalistisk villa / Fantastisk udsigt / La Alqueria områdeti

Priser fra €2.2M

MERE INFO HER!

 

nye huse til salg costa del sol

Nye VILLAer i Estepona COSTA DEL SOL

Enkeltstående villaer og dobbeltvillaer i moderne minimalistisk design. Skøn placering i Benalmadena, midt i grønne områder og tæt på golfbanen. Tilbagetrukket fra det pulserende byliv, men stadig så tæt på byen
Nye villaer / Fantastisk udsigt / Tæt på golfbanen / Benalmadena område.

Priser fra €340000

MERE INFO HER!

nye lejligheder malaga

LEJLIGHEDER I MALAGA I TORREMOLINOS

Dette er en ikonisk bygning med en central beliggenhed i La Colina, Torremolinos. Lejlighederne har gennemgået en totalrenovering og fremstår derfor som nybyggede lejligheder. Fra lejlighederne er der kun få minutters gang til stranden
Totalrenoverede lejligheder i Malaga /

Priser fra €159000

UDSOLGT

 

 

 

 

 

 

 

villaer i marbella

NYE VILLAER I MARBELLA TIL SALG

Super nye villaer i Marbella til salg disse villaer ligger i området Rio Real som ligger 5 minutter udenfor Marbellaby med bil i nærheden af golf banen rio real. Villaerne har fire eller fem soverværesler . Den første fase er allerede klar saa det er muligt at se kvaliteterne. Vi venter licensen til den anden fase. (juni 2018)Modern villa i Marbella / tæt til byen

Priser from 1.2M€

MERE INFO HER!

nye villaer costa del sol

VILLAEr i SPANIEN TIL SALG I MIJAS COSTA

Fantastiske projektvillaer beliggende kun et par minutter fra klubhuset, som byder på masser af sportsfaciliteter og en god restaurant. Disse villaer ligger i første række til golfbanen, med havudsigt og masser af sol. En god investering med mange ekstra fordele.Første række til golfbanen / Moderne miljøvenligt design / Klubhus

Priser from €550000

MERE INFO HER!

lejligheder i higueron til salg

ECO FREINDLY LUXURY HIGUERON

Super moderne miljøvenlige luksus lejligheder, som er beliggende i Higueron en del af Benalmadena. Reserva del Higueron er absolut det mest eksklusive område i Benalmadena, som byder på bl.a. mange sportsfaciliteter og det femstjernede Hilton hotel..
luksus / Moderne miljøvenlig design / Panoramiske udsigter

Priser fra €350000

MERE INFO HER!

nye lejligheder i benalmadena malaga

lejLIGHeDER BENALMADENA

Vi kan tilbyde dig mange nye lejlighedskomplekser i Benalmadena området. Dette kompleks består af lejligheder med 2 eller 3 soveværelser and penthouses. Kontakt os for at få en opdateret liste over aktuelle lejligheder til salg i Benalmadena.
Nye lejligheder / Fantastisk udsigt / Benalmadena området

Priser fra €169000

MERE INFO HER!

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- MERE NYE BOLIGER I SPANIEN NÆSTE SIDE!

 

Vi arbejder konstant på  at sikre dig de bedste tilbud. Vi er officiel ejendomsmægler i Spanien for mange banker og har således adgang til de ejendomme, som bankerne har overtaget til tvangssalg, grundet manglende betalinger af afdrag. Som din ejendomsmægler i Spanien, kan vi tilbyde dig de ejendomme til gode priser. Derudover formidler vi ejendomme for advokater, som skal sælges i forbindelse med arv og derfor oftest skal sælges hurtigt og måske også med krav om diskretion.  Disse ejendomme formidles kun via os, og kan ikke ses hos andre ejendomsmæglere. Kontakt os for at høre nærmere om de bedste tilbud gs@inproperty-spain.com Tel: +34 635545451 +34 952835222
Ring og hør om vores 4 dages besigtigelsestur med gratis ophold!