Bolig i Benalmadena, Costa del Sol. bolig i benalmadena costa del sol header graphic

BOLIG I benalmadena COSTA DEL SOL

Innovative Property er en af de førende ejendomsmæglere på Costa del sol med et stort udvalg af lejligheder og villaer til salg i Benalmadena. Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste ejendomme til salg i Benalmadena.

 

 

 

hus i mijas til salg

RUMMELIG LEJLIGHEDER TIL SALG I BENALMADENA

nU KUN: €137.000,

mere info

 

 

nye lejligheder i benalmdena til salg

NYE LEJLIGHEDER I BENALMADENA TIL SALG

FRA KUN: €140,000

mere info

 

 

hus benalmadena

HUS DIREKT FRA BANKEN - HIGUERON I BENALMADENA

nU KUN: €168.000,

mere info

 

 

dødsbo villa til salg benalmdena

VILLA TIL SALG I BENALMADENA DØDSBO - SOLGT

nU KUN: €278,000

mere info

 

 

benalmadena lejligheder

LEJLIGHEDER TIL SALG I BENALMADENA FRA BANKEN

nU KUN: €129.000,

mere info

 

SØG BLANDT FLERE HUNDREDE HUSE I BENALMADENA KLIK HER!

Se en video om benalmadena her!

Innovative Property Sl er uden tvivl en af de førende dansk talende ejendomsmæglere på Costa del Sol. Vi har hundredvis af boliger til salg i Fuengirola og har mange huse, som ikke deles med andre ejendomsmægler.

Kontakte os altid direkte: gs@bolig-int.dk

TEL: 00 34 635545451

UDLEJNINGS LEJLIGHEDER I BENALMADENA


Lejlgheder og huse til salg i Benalmadena

Benalmadena er en attraktiv kystby i Andalusien i det sydlige Spanien. Det ligger på Costa del Sol, 12 km vest for Malaga, mellem Torremolinos og Fuengirola. Benalmádena er et af de vigtigste feriesteder på den vestlige Costa del Sol. Det strækker sig fra foden af Sierra de Mijas til havet og er opdelt i tre forskellige distrikter: Benalmádena Pueblo, Arroyo de la Miel og Benalmádena Costa. Der er omtrent 50.000 indbyggere, hvoraf en tredjedel er udlændinge.
Området dækker et areal på næsten 30km² Det er tæt på Malaga lufthavn, bringer internationale turister dagligt. Det er inden for rækkevidde af Malaga, med sine gode forbindelser til resten af ​​Spanien via vej, tog eller bus. Det er en meget populær destination på Costa del Sol især blandt briterne, der i sommermånederne mere end en tredobling af befolkningen.

Benalmadena har meget at tilbyde sine besøgende. Det har pragtfulde gyldne sandstrande, en stor promenade strækker sig til Torremolinos. Turistattraktioner såsom Tivoli World Theme Park, Colmares Slot, Seaworld, Benalmadena Stupa (Europas største buddhistiske Stupa) bedøvelse Benalmadena Marina og den smukke Paloma Park alle er placeret her.

SØG BLANDT FLERE HUNDREDE EJENDOMME I BENALMADENA HER!

SE BLOGGEN OM EJENDOMME I BENALMADENA HER!

Tel: 00 34 635 545 451

gs@inproperty-spain.com

Mere info om Benalmdena her!

OmrÅder i og omkring Benalmadena:

Benalmádena Pueblo er Benalmadena landsbyen, som ligger 300 meter over havets overflade. Den dag i dag har den stadig charmen af en traditionel spansk landsby med smalle gader og de typiske hvidkalkede huse. Vi har masser af lejligheder og huse til salg i Benalmadena Pueblo.
Arroyo de la Miel er et populært område på grund af stedets turistattraktioner, som omfatter forlystelsesparken Tivoli World, masser af butikker og restauranter, samt banegården og tovbanen, der bringer besøgende op til toppen af Calamorro-bjerget. Ejendomme i Arroyo de La Miel er specielt populære på grund af den virkelig gode togforbindelse mellem Benalmádena og Málaga.
Benalmádena Costa (Benalmadenas kystområde) består af over 8 km strande med blå flag og er berømt for sin fantastiske marina (Puerto Marina), hvor der er plads til over tusind yachter. I Puerto Marina vil du finde mange internationale barer og restauranter, såvel som hoteller og natklubber. De ejendomme, der er til salg i Benalmadena Costa, har generelt den fordel, at de ligger inden for gåafstand til alt, hvad man kan få brug for, når man er på ferie.
Torrequebrada er et af de bedste områder i Benalmadena. Der ligger en berømt golfbane her, og vi har masser af nyere kvalitetsejendomme til salg i området. Andre populære områder i Benalmadena, hvor man kan købe ejendomme, er Torremuelle, som har sin egen banegård og internationale skole, og hvor vi har masser af gode lejligheder og huse til salg, og Capanellia er endnu et vigtigt område med masser af villaer til salg i Benalmadena.

Benalmádena byder på masser af underholdning, der henvender sig til hele familien. Innovative Property har et stort udbud af billige ejendomme til salg i området omkring Benalmadena, herunder lejligheder, taglejligheder, palæer og villaer.
Hvis du gerne vil have flere oplysninger om ejendomme til salg i Benalmádena, bedes du sende os en mail.  For flere oplysninger, kan du besøge Costa del Sol hjemmesiden, hjemmesiden for Junta de Andalucía eller sende os en mail.


Fordele ved Benalmadena:
Benalmadena ligger tæt på lufthavnen og har alt, en marina, et ferieområde, mange indkøbsområder, gode strande, Tivoli World og en typisk hvidkalket spansk landsby nemlig Benalmadena Pueblo. . Der er også gode 4 og 5 stjerne hoteller ligesom den Sunset Beach Club Hotel i Benalamdena og Torrequebrada Casino Hotellet.

 

 

SØG BLANDT FLERE EJENDOMME HER!

LEJLIGHEDER I BENALMADENA TIL SALG

HUSE I BENALMADENA TIL SALG

VILLAER I BENALMDENA

BOLIG I BENALMADENA

 

.

 


 

Søg bolig i Benalmdena her!