Bolig i Marbella, Costa del Sol. bolig i fuengirola costa del sol header graphic

BOLIG I MARBELLA COSTA DEL SOL

Innovative Property er en af de førende ejendomsmæglere på Costa del sol med et stort udvalg af lejligheder og villaer til salg i Marbella. Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste ejendomme til salg i Marbella.

 

flot lejligheder til salg i fuengirolaFLOT STUDIO TIL SALG I MARBELLA

nU KUN: €126,000
mere info

 

DEJLIG LEJLIGHED I fuengirola TIL SALG

DEJLIG LEJLIGHED I MARBELLA TIL SALG

nU: €1.100,000
mere info

 

smuk villa til salg i mijas pueblo

VILLA TIL SALG I MARBELLA

nU: €1.650,000
mere info


 

SØG BLANDT FLERE HUNDREDE HUSE I MARBELLA HER!

Se en video om MARBELLA her!

Innovative Property Sl er uden tvivl en af de førende dansk talende ejendomsmæglere på Costa del Sol. Vi har hundredvis af boliger til salg i Marbella og har mange huse, som ikke deles med andre ejendomsmægler.

Kontakte os altid direkte: gs@bolig-int.dk

TEL: 00 34 635545451

UDLEJNINGS LEJLIGHEDER I MARBELLA


Lejlgheder og huse til salg i Marbella

OM MARBELLA
Marbella er en by i det sydlige Spanien, en del af provinsen Malaga i den selvstyrende region Andalusien. Det er beliggende mellem Malaga mod øst og Gibraltar mod vest, ved foden af bjergkæden Sierra Blanca. Marbella har en imponerende historiske fortid. Med forhistoriske artefakter af den ældste stenalder era findes i forskellige steder. Og store mængder af arabisk, romersk og kristne kulturelle forbliver bevarede i Marbellas gamle bydel. Det blev også ydet en Royal garanterer i de katolske monarker i 1493. Det har siden 1950 været et mekka for Hollywood-berømtheder, populariseret når prins Alfonso de Hohenlohe faldt i kærlighed med sin charme og byggede en strand hus. Moderne dag Marbella er kendt for sin berømtheder, tiltrukket af sit klima, 26km af rene sandstrande, blomstrende restaurant kultur, høj kvalitetshoteller, ultra-luksuriøse boliger udvikling og dens designerbutikker.

Marbellas mad scene er beundringsværdigt, med en bred vifte af valgmuligheder-fra Michelin stjerne restauranter, beach front chiringuitos til vegansk og vegetarisk caféer. Dani Garcia, de 2 Michelin stjerne berømte spanske kok har en opholdstilladelse på restauranten BiBo i den prestigefyldte Hotel Puente Romano.

Nogle af Marbellas bedste attraktioner omfatter den brolagte Paseo Marítimo, strækker sig ved siden af stranden, et fantastisk sted at slentre langs på en søndag eftermiddag, nyder Costa del Sol solen og se solnedgangen. Med sin maleriske brostensbelagte gader og pladser, blomst foret er Marbellas gamle bydel fyldt med lidt kunstgallerier, butikker, der sælger et sortiment af tilbehør, håndlavede varer og dejlige tøj. Smukke Orange pladsen (Plaza de los Naranjos) er et dejligt sted at nyde en tapas eller nyde en kop morgenkaffe. Marbella har også den vidunderlige Parque La Alameda, et fantastisk sted at sidde på en bænk og slappe af. Det har en storslået store centrale springvand, som er et perfekt sted for fotomuligheder. Du kan nyde visning af de imponerende oprindelige skulpturer af Salavador Dali i Avenida del Mar.

SØG BLANDT FLERE HUNDREDE EJENDOMMER I MARBELLA HER!

 

Tel: 00 34 635 545 451

gs@inproperty-spain.com


 

 

Mer Information om Marbella her .

Return to homepage..

Back to previous page..


 

søg boliger i Marbella footer