bolig i marbella på norsk

innovative property

Bolig Spanien - Bolig Costa Del Sol

Købers guide

Vi har sammensat en lille købers guide, hvori man kan finde information om bl.a. de forskellige områder, købsprocessen; hvad der er vigtigt at vide både før, under og efter køb af bolig i Spanien.
Når man køber bolig i Spanien, skal man påregne 10-13% handelsomkostninger oveni prisen. De går til følgende:

8-10% Moms afgift til staten (8% ved gensalg, 10% ved nybyggeri)
2% Afgift til notar, stempler, registrering osv.
1% Advokaten
Derudover skal man påregne et par ekstra procenter, hvis man ønsker at finansiere med et lån.

Vi anbefaler, at man tager kontakt til enten egen eller anden bank, inden man begynder at kigge på bolig i Spanien – Bliver man forhåndsgodkendt af banken til at tage et lån, står man stærkere i forhandlingerne samt det hjælper til med at gøre købsprocessen nemmere og dermed hurtigere. Derudover ved man fra starten lige præcis, hvad man har at gøre med og kommer dermed ikke til at spilde ens tid på, at kigge på boliger, der slet ikke er relevante.

Når boligen er fundet og man er blevet enige om en pris, skal der ligges et depositum (€3.000-6.000), for at tage boligen af markedet og dermed sikre sig, at den ikke bliver solgt til anden side i mellemtiden. Indenfor 2 uger, skal 10% af købssummen betales og kontrakt imellem køber og sælger underskrives. Disse 2 uger benyttes af advokaten til at gennemgå alle dokumenter vedrørende boligen, for at sikre sig, at alt er OK og lovmæssigt korrekt. Efter de 10% er betalt of underskrevet, skal skødet underskrives (sker som regel indenfor en måned), hvor man også får nøglerne til boligen.

Købsprocessen tager som regel omkring 2 måneder, forudindtaget at der ikke er problemer eller forsinkelser.

OMRÅDER

Hvadend man leder efter et feriested til en kort eller lang ferie, et sted til en sommerbolig eller et sted til en helårsbolig, så er Costa del Sol et godt valg. På Costa del Sol finder man nemlig et af Europas bedste klimaer – varmt om sommeren og solrigt samt behageligt om vinteren.

Befolkningen på Costa del Sol er venlige, åbne og altid klar på en lille snak. Man finder en fantastisk blanding mellem lokale og europæer, hvilket er med til at give en meget alsidig og spændende kultur.

Costa del Sol strækker sig fra Malaga hele vejen ned til Gibraltar næsten. Vi har samlet en kort beskrivelse af de største og mest populære områder herunder;

VI ER SPECIALISTER I AT FINDE TVANGSSALGS BOLIGER OG VIL HJÆLPE DIG MED AT SPARE PENGE

BED OM TVANGSSALGS-LISTEN HER!

 

 

 • Marbella

 • Flere og flere afholder ferie og flytter permanent til Marbella. En af grundene hertil er, at Marbella er let at komme til og fra og der findes mange billige flybilletter fra mere eller mindre alle destinationer i Europa. Klimaet er fantastisk med masser af solskin det meste af året, og hvem kunne ikke tænke sig at holde jul på stranden. Marbella har nogle af de smukkeste strande, gode indkøbsmuligheder, fantastiske restauranter og et aktiv natteliv og selvfølgelig er Marbella kendt for at være alle golfers mekka idet der er mer eend 70 golfbaner på Costa del Sol.

 • Estepona

  Beliggende mellem, Marbella og Algeciras finder man Estepona. Med flotte lange sandstrande og en charmerende lystbåde havn, er Estepona en af de skjulte perler på Costa del Sol. Fra Malaga lufthavn tager det blot 1 time at komme til Estepona. Byen har bevaret den spanske charme, med de hvidkalkede huse, blå blomsterkrukker og små hyggelige gader med appelsintræer. I Estepona finder man masser af hyggelige spisesteder og butikker.

 • Puerto Banus

 • Den famøse lystbådehavn Puerto Banus er en del af Marbella og er kendt verden rundt. Puerto Banus er hjem for de største og mest eksklusive biler, både og butikker. Puerto Banus er hyggelig, med masser af eksklusive spisesteder og man er omringet af Ferrarier og Bentleyer. Puerto Banus bliver ofte refereret til, som værende SydSpaniens St. Tropez.

 • Fuengirola

 • Beliggende mellem Malaga og Marbella finder man Fuengirola – en meget populær ferie destination da der er masser at se og tage sig til. De gyldne sandstrande er ca. 5km lange og den brede strandpromenade er spækket med butikker og restauranter. Fra Malaga kan man let og hurtigt komme til Fuengirola med enten bus, tog eller bil. I Fuengirola finder man bl.a. Bioparz (zoo), Sohail Borgen og den hyggelige havn spækket med spisesteder.

 • Benalmadena

  Mellem Malaga og Fuengirola finder man Benalmadena. Det er et familievenligt område, med masser af underholdning for alle og enhver, hvadend man er barn, teenager eller pensionist. Benalmadena strækker sig nede fra kysten, hvor man har Benalmadena Marina, som er en hyggelig lystbådehavn, hvor man kan købe sig til en sejltur, og hele vejen op på toppen af bjerget, hvortil man kan komme med svævebanen. Herudover er der selvfølgelig også Paloma parken med høns, kaniner og skildpadder, tivoli og delfin showet.

 • Mijas

  Mijas er et forholdsvist stort område, beliggende mellem Malaga og Marbella. Der er både kyst med lækre sandstrande, masser af natur og små spanske byer, heriblandt Mijas Pueblo. Pueblo’en ligger opad Mijas bjerget og har dermed en fantastisk udsigt over Fuengirola og middelhavet. Mijas Pueblo er kendt som værende den hvide by, med masser af spansk charme samt æslerne, som man dagligt ser gå rundt i byen.

 • Benahavis

  Er man på jagt efter en hyggelig bjergby, er Benahavis stedet. Få minutters kørsel fra Marbella og Puerto Banus, finder man Benahavis gemt imellem bjerge. Masser af små hyggelige gader, appelsintræer og hvidkalkede huse er blot en kort beskrivelse af Benahavis. Byen er bedre kendt som værende Costa del Sols spisestue – Der ligger op til flere formidable restauranter og heribland også et par Michelin restauranter.

gs@bolig-int.dk

Tlf: 00 34 635545451

LINKS TIL EJENDOMSMÆGLER I SPANIEN.

Ejendomsmægler Spanien
Ejendomsmægler i spanien
Ejendomsmægler spanie
Ejendomsmæglerspanien
dansk ejendomsmægler spanien