Bolig i Estepona, Costa del Sol. bolig i estepona costa del sol header graphic

BOLIG I ESTEPONA COSTA DEL SOL

Innovative Property er en af de førende ejendomsmæglere på Costa del sol med et stort udvalg af lejligheder og villaer til salg i Estepona. Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste ejendomme til salg i Estepona.

 

flot lejligheder til salg i fuengirolaVILLA TIL SALG I ESTEPONA

nU KUN: €159,000
mere info

 

 

SØG BLANDT FLERE HUNDREDE HUSE I ESTEPONA HER!

Se en video om ESTEPONA her!

Innovative Property Sl er uden tvivl en af de førende dansk talende ejendomsmæglere på Costa del Sol. Vi har hundredvis af boliger til salg i Estepona og har mange huse, som ikke deles med andre ejendomsmægler.

Kontakte os altid direkte: gs@bolig-int.dk

TEL: 00 34 635545451

UDLEJNINGS LEJLIGHEDER I ESTEPONA


Lejlgheder og huse til salg i Estepona

Estepona ligger i provinsen Marbella, en del af den autonome region Andalusien. Estepona er kendt på grund af sine fantastiske strande, som strækker sig langs nogle 21 km kyststrækning. Det er et perfekt sted for en feriedestination på grund af sin position mellem havet og bjergene, det har en mikro klima med over 325 dage solskinsdage om året.

Det er populært året rundt som en feriedestination, det kan prale af to EF blå flag strand awards og har et moderne sports marina. Det har masser af lækre restauranter og mange tapas-barer. Selve byen bevarer en typisk andalusisk pueblo charme med sine hvide vægge, smalle brostensbelagte gader, maleriske torve og mange butikker.

Estepona er også et arbejdende fiskerihavn og marina med masser af barer og restauranter. Fisk og skaldyr er enestående og har daglige auktioner for en lang række andalusiske seafood. Der er også et gademarked på havnen. Dette er en samling af boder, der sælger lædervarer og talrige tekstiler. Hvis du er eventyrlysten og nyde udendørs aktiviteter, lidt væk fra kysten er den røde bjerget Sierra Bermaja, der er ikke mange steder i verden, hvor et bjerg når denne højde så tæt på havet. Det er et ideelt sted at deltage i mange aktiviteter, som søger efter enheder af ibex, ser på rovfugle, vandreture eller nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet til Afrika i baggrunden.

SØG BLANDT FLERE HUNDREDE EJENDOMMER I ESTEPONA HER!

 

Tel: 00 34 635 545 451

gs@inproperty-spain.com


 

 

Mer Information om Estepona her.

Return to homepage..

Back to previous page..


 

søg boliger i Estepona footer