inmobiliario marbella norske megler i marbella malaga fastighetsmaklare marbella

innovative property

Ejendomsmægler Spanien Costa del Sol

mod og - Vi er specialister i at finde DE BEDSTE boliger og vil hjÆlpe dig med at spare penge. Bed om hotte bolig-listen her!

ejendomsmægler malaga spanien

 

Gary ejendomsmægler marbella spanien

Gary Stevenson

Gary Stevenson er stifter og ejer af Innovative Property. Gary kommer fra England, men har boet og studeret i Danmark og har arbejdet for norske selskaber i udlandet. Gary har boet på Costa del Sol de sidste 19 år og er ekspert indenfor boligmarkedet og rådgiver dagligt kunder mht. Boligkøb på Costa del Sol. Gary taler foruden engelsk og dansk også svensk, norsk, spansk.

Kristina fastighetsmaklare marbella

Kristina

Kristina er en af vores ejendomsmæglere. Kristina har en Master indenfor virksomhedsøkonomi.  Kristina har flere års erfaring, som ejendomsmægler, både indenfor udlejing og salg i  Malaga, Calahonda Marbella og  Puerto Banus. Kristina er har en glad sjæl og kan hjælpe med at finde din drømmebolig.

 

Isabella dansk ejendomsmægler costa del sol


MARLENE

Marlene er en af vores danske ejendomsmæglere. Marlene har boet på Costa del Sol i over 5 år og hun nyder varmen og den spanske kultur. Hun taler dansk og englesk og er god til svensk og norsk. Marlene prove altid, at finde den bedste bolig til sine kunder. Hun elsker at møde nye mennesker og giver altid kunderne en god oplevelse.

ejendomsmægler marbella

 

SABINE

Sabine var en dygtig ejendomsmægler i i sit eget land, men efter en dejlig ferie på Costa del Sol i 2002 besluttede hun at skifte 220 årlige regnvejrsdage med 320 solskinsdage om året på Costa del Sol. Resten er historie som man siger. Så i de sidste 16 år har Sabine boet på Costa del Sol.

 

 

beatriz

Beatriz

Beatriz står for vores listings afdeling. Hun gør meget ud af, at finde de billigeste og bedste boliger, både fra bankerne og fra private personer. Beatriz er fra Argentina, hvor hun tidligere har arbejdet som advokat, men har siden 2002 boet i Spanien.  Beatriz elsker den andalusiske kultur. Beatriz taler både spansk og engelsk.
Kontakt Beatriz direkte: beatriz@inproperty-spain.com

 

perry dansk ejendomsmægler på costa del sol

Perry

Perry er en anden af vores danske ejendomsmæglere i Spanien. Han er en detaljens mand, der arbejder hårdt for at finde præcis det man leder efter og er altid klar til at rådgive omkring boligkøb i Spanien. Med sit åbne sind og store gåpåmod, er man altid sikret en god oplevelse og indsigt i Costa del Sol.

Synovve

louise dahl

Louise har boet på Solkusten i snart 15 år och kommer ursprungligen från Stockholm. Hon har magisterexamen i ekonomi och vidareutbildad till fastighetsmäklare. Louise Dahl har stor erfarenhet av livet på Solkusten och alla dess olika områden och kan ge Dig goda rekommendationer för att tillgodose dina preferenser. Hon har stor erfarenhet av försäljningar av fastigheter på Costa del Sol

ester

eszter

Eszter er vores ungarske ejendsommægler og en del af vores listingsteam. Eszter har boet på Costa del Sol de sidste mange år og elsker den spanske livsstil. Eszter er jævnligt i kontakt med forskellige banker, for at finde de bedste boliger før nogen andre. Eszter taler både ungarsk, engelsk og spansk. Kontakt Eszter direkte:
es@for-sale-marbella.com

 

 

Mike Perry


Mike Perry

Fredrik er en af vores svenske ejendomsmægler. Fredirk har boet i Spanien i mange år og har selv investeret i det spanske boligmarked. Han taler svensk, engelsk og nogle dansk. Fredrik nyder den spanske kultur med

Marijke

Marijke

Marijke  er vores svensk/ hollandske ejendomsmægler. Hun har mange års erfaring på Costa del Sol og gør alt hvad der står i hendes magt, for at finde de bedste boliger på kysten. Marijke taler hollandsk, engelsk, svensk og spansk. Marijke har abejdet indenfor bolig salg i over 10 år

Silvana


SILVANA SIERRA

SIlvana er en af vores spanske talende ejendomsmæglere. Hun er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet indenfor branchen i over 20 år. Hun flyttede til Costa del Sol i 2002, fra Argentina men hendes familie har haft forbindelser til Spanien i over 30år.

 

Sinead Ejendomsmægler


SINEAD

Sinead kommer fra Irland, men har boet i spanien i næsten tyve år. Hun kender hele Costa del Sol og er ekspert i at finde de bedste boliger til sine kunder. Sinead taler engelsk, Fransk og Spansk og bor i Mijas Costa.

 

 

 

Innovative Gary Stevenson & Beatriz Martinez fra Innovative Property ses her modtage en pris med borgmesterinden i Marbella for vores enestående service i Marbella gennem mange år.
I Spanien siden 1989 Vi har hjulpet folk med at købe ejendomme i Spanien på den rigtige måde i mange år. Vores håndplukkede skandinaviske personale har tidligere arbejdet hos virksomheder i toppen af branchen, og har tilsammen mere end 100 års erfaring. Vi har undgået at ansætte aggressive og forhastede salgspersoner i vores firma, og har nul tolerance for uærlighed. Vi mener at vi gennem dialog, samt at lytte til vores klienter og ved at få de bedste ejendomme, kan vi sælge mere. 

Ejendomsmægler på Costa del Sol - Innovative Property sl blev grundlagt fra omkring 10 år siden af Gary Stevenson, en dansktalende englænder, som har boet i Spanien, og arbejdet med salg af ejendomme i Spanien siden 1989. I starten med en intention om at hjælpe skandinaviske klienter med at få adgang til beslaglagte ejendomme, som dengang ikke var markedsførte eller arrangeret på en tilgængelig måde. Vi var dengang det første og eneste firma, som brugte udtrykket tvangssalg, hvilket selvfølgelig nu er blevet kopieret, brugt og udnyttet af mange konkurrenter

.

Specialister i at finde de bedste boliger. Vi var også det første firma der markedsførte spanske beslaglagte ejendomme til folk fra Skandinavien, og var de eneste som gjorde dette på nettet de først par år gennem den økonomiske krise. Som markedet ændre sig nu i år 2016, hvor bankerne øger priserne, og der skabes nye udviklinger, vil vi være i front af denne nye trend. Vi kan stadig finde gode ejendomme, men udtryk som tvangssalg og røverkøb vil nok forsvinde fra det spanske boligmarked indenfor de næste to år. Gennem stærke forhold med advokater, som arbejder tæt sammen med ni andre forskellige konsulenter, er vi fortsat i stand til at tilbyde ejendomme fra juridiske slagsmål, retssager og dødsbo, som andre firmaer kun kan drømme om at have adgang til. Vær sikker på at du altid for en rundvisning med os, da mange af vores bedste ejendomme og tilbud ikke deles eller kan ses gennem andre firmaer.