Bolig i Cabopino, Costa del Sol. bolig i benalmadena costa del sol header graphic

BOLIG I CAbopino COSTA DEL SOL

Innovative Property er en af de førende ejendomsmæglere på Costa del sol med et stort udvalg af lejligheder og villaer til salg i Cabopino. Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste ejendomme til salg i Cabopino.

 

 

 

VIDEO - STRAND LEJLIGHED I CABOPINO TIL SALG 2018

nU: Kom med et bud
mere info

SØG BLANDT FLERE HUNDREDE HUSE I CABOPINO HER!

Se en video om CABOPINO her!

Innovative Property Sl er uden tvivl en af de førende dansk talende ejendomsmæglere på Costa del Sol. Vi har hundredvis af boliger til salg i Cabopino og har mange huse, som ikke deles med andre ejendomsmægler.

Kontakte os altid direkte: gs@bolig-int.dk

TEL: 00 34 635545451


Lejlgheder og huse til salg i Cabopino

Innovative Property har solgt ejendom i Marbella og Costa del Sol i mange år er vi også de førende ejendomsmæglere i Cabopino vi faktisk købt den gamle oprindelige ejendom forhandler her direkte i 2014, som nu danner en af ​​vores filialer . I Spanien alle kan annoncere ejendomme, og masser af websider bruger i øjeblikket vores ejendomme og vores Cabopino ejendom fotos til at fange dine kontaktoplysninger, og alligevel har de faktisk aldrig selv set disse egenskaber. Vi anbefaler altid, at du kontakter os direkte, som vi også har gode tilbud, som ikke deles med andre agenturer. gs@inproperty-spain.com - Tlf: 00 34 635545451

Cabopino (Kap Pines) kan bedst beskrives som en af ​​Costa del Sols skjulte hemmeligheder. Cabopino omfattende fyrreskove er klart synlig fra hovedvejen der forbinder Marbella og Fuengirola. Den naturskønne Puerto Cabopino Marina er mindre end det nabo Puerto Banus, men lige så malerisk. Det er et fantastisk sted for at gøre vandsport eller bare have en afslappende solbadning strand dag. Cabopino har lækre seafood restauranter og hyggelige barer. Det er sandstrande er aldrig for overfyldt og er genkendelige takket være dens visuelt historisk milepæl tårn - La Torre Ladrones. Cabopino er en velkommen ophold fra sommeren skarer på Fuengirola. Spørg efter vores liste over Hot Cabopino Properties via e-mail her!


SØG BLANDT FLERE HUNDREDE EJENDOMMER I CABOPINO HER!

 

Tel: 00 34 635 545 451

gs@inproperty-spain.com

.

Back to previous page..


 

søg boliger i Cabopino footer