Bolig i Mijas, Costa del Sol. bolig i mijas costa del sol

BOLIG I MIJAS COSTA DEL SOL

Innovative Property er en af de førende ejendomsmæglere på Costa del sol med et stort udvalg af lejligheder og villaer til salg i Mijas. Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste ejendomme til salg i Mijas. Husk at sende os en e-mail med dine krav og få en opdateret liste over de nyeste relevante emner. Mijas ligger på den vestlige Costa del Sol; Mijas starter i Sierra de Mijas bjerget og strækker sig hele vejen ned til havet og dækker over 12 km kyststrækning. Mijas-området består af Mijas Pueblo, en typisk hvidkalket bjerglandsby og Mijas Costa med nogle af de vigtigste kystnære seaside destinationer ligesom La Cala de Mijas, Miraflores og Calahonda og mange smukke golf baner med fantastiske bolig komplekser i Mijas Golf og La Cala Golf.

Mijas Pueblo har den typiske andalusiske charme og er blevet en af solkystens mest populær turistattraktioner. Med mange hyggelige smalle gader, og med en fantastisk udsigt over Middelhavet. Mijas tilbyder også mange restauranter med mange lokale retter, og byen har også flere traditionelle håndværk butikker. Lige uden for landsbyen er området Valtocado, et fredeligt villakvarter. Nogle af de største villaer til salg i Mijas findes her.

 

 

hus i mijas til salgHUS TIL SALG I MIJAS . DETTE ER ET MINDRE OG MEGET CHAMERENDE RÆKKEHUS MIDT I MIJAS BY

nU KUN: €112,000
mere info

villa i mijas til salgVILLA TIL SALG I MIJAS . DETTE ER EN SUPER VILLA TIL €381000

nU KUN: €381,000
mere info

villa i mijasVILLA TIL SALG I MIJAS MED FIRE SOVEVÆRESLER

PRIS: €499,000
mere info

villa i mijas spanienVilla I MIJAS SPANIEN til salg

PRIS: €349,000
mere info

VILLAS TIL SALG I MIJAS

nU KUN: €340,000
mere info

SØG BLANDT FLERE HUNDREDE HUSE I MIJAS HER!

Se en video om mijas her!

Innovative Property Sl er uden tvivl en af de førende dansk talende ejendomsmæglere på Costa del Sol. Vi har hundredvis af boliger til salg i Mijas og har mange huse, som ikke deles med andre ejendomsmægler.

Kontakte os altid direkte: gs@bolig-int.dk

TEL: 00 34 635545451

UDLEJNINGS LEJLIGHEDER I MIJAS


Lejlgheder og huse til salg i MIjas

Mijas ligger på den vestlige Costa del Sol; det starter fra Sierra de Mijas bjergene til havet og dækker over 12 km kyststrækning. Det Mijas-området består af Mijas Pueblo, en typisk hvidkalket bjerglandsby og Mijas Costa de vigtigste kystnære seaside destinationer. Mijas Pueblo har den typiske andalusiske charme og er blevet en meget populær turistattraktion, de hyggelige smalle gader, og en fantastisk udsigt over Middelhavet, restauranter, som tilbyder op til mange lokale retter, og traditionelle hånd håndværk butikker. Lige uden for landsbyen er Valtocado, et fredeligt villakvarter. Mijas Costa består af mange resorts, herunder La Cala de Mijas en lille by med en smuk strand, el Chaparral, Miraflores, Calahonda og Riviera del Sol og selvfølgelig Fuengirola, som også er en del af Mijas kommune. Mijas er et godt valg for enten fritid eller investering som det ifølge finder ejendom klogt for enhver smag og pengepung. Områder i nærheden: Riviera del Sol / Calahonda / Fuengirola / Torrenueva / Miraflores.

Mijas Pueblo er en dejlig lille hvid landsby beliggende komfortabelt i bjergsiden, ligger 428 meter over havets overflade, med spektakulær panoramaudsigt over Fuengirola og kysten. Det har maleriske brostensbelagte snoede gader, smukke huse i maurisk stil med farverige blomster på displayet. Siden 1969 er blevet erklæret en historisk-kunstnerisk landsby holde dens ægthed bevares for det er mange turister og bosatte beboere til at nyde. Der er mange interessante ting at nyde i Mijas, som skrin af Jomfru de la Peña, tyrefægterarenaen, miniature museum, resterne af det gamle slot og bymure, plus sognekirke og mange fantastiske restauranter.

SØG BLANDT FLERE HUNDREDE EJENDOMMER I MIJAS HER!

 

Tel: 00 34 635 545 451

gs@inproperty-spain.com


 

 

Mer Information om Mijas her .

Return to homepage..

Back to previous page..

 


 

søg boliger i Mijas